MARIO SI LUIGI CEA MAI TARE AVENTURA - JOCURI CU MARIO

MARIO SI LUIGI CEA MAI TARE AVENTURA - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario si Luigi Cea Mai Tare Aventura:
Mario si Luigi Cea Mai Tare Aventura este un joc palpitant aparut pe site-ul nostru, in care trebuie sa jucati alaturi de un prieten deoarece este in joc in 2 jucatori. In acest joc unul din jucatori va folosi sagetile pentru a-l controla pe Mario iar cel de-al doilea jucator va folosi tastele w, a, s, d pentru a-l controla pe Luigi. MArio si Luigi sunt frati si au parte de multe aventuri impreuna si lucrand impreuna reusesc sa treaca de toate obstacolele si de toti inamicii care le stau in cale. Acestia se distreaza de minunte impreuna si au parte de aventuri incredibile. Se pare ca acum eroii nostrii, au dat de obstacole care le dau mari batai de cap si au nevoie de ajutor. Va trebui sa dati tot ce aveti mai bun pentru a va indeplini obiectivul din fiecare nivel: trebuie sa adunati toate monedele inainte de ajunge la finalul traseului. Este destul de dificil deoarece trebuie sa fiti atenti la inamici. Daca intrati in inamici veti pierde din viata si daca vi se termina viata va trebui sa incepeti nivelul de la inceput. Dati tot ce aveti mai bun pentru a intra in topul celor mai buni jucatori.

Instructiuni: folositi sagetile si w,a,s,d pentru deplasare
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario si Luigi Cea Mai Tare Aventura acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri in 2 jucatori, jocuri cu mario in 2, jocuri cu mario si luigi, mario and luigi best adventure, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 66361 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario si Luigi Cea Mai Tare Aventura, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Taramul zanelor a spus 01.02.2015

Taramul zanelor

deea a spus 30.01.2015

Frumy!

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info