jocuri-friv.ro

HARTA EUROPEI - JOCURI DE GEOGRAFIE

Publicitate

Masina Extraterestrilor 3DNimereste SagetileMaestrul Strop de Memorie Liv si Maddie DiferentePou AdventuresBaga Portocala in Cos

Publicitate

HARTA EUROPEI - JOCURI DE GEOGRAFIE

JOC ALEATOR

Descrierea jocului Harta Europei:
Harta Europei este un joc palpitant care iti va testa spiritul de observatie si cunostintele despre geografia lumii. In acest joc vei lucra pe harta continentului Europa. Scopul jocului este sa gasiti locul fiecarei tari sau capitale pe harta. Desi pare o treaba usoara, nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si trebuie sa cunoasteti foarte bine toate tarile si mai ales locul lor pe harta. Vi se va da doar forma tarii si numele acesteia. Folosind mouse-ul trebuie sa selectati locul unde credeti ca se afla acea tara. Daca gasiti locul corect veti primi punctajul corespunzator, in functie de cat de repede lati gasit. Daca gresiti nu veti primi nici un punct si tara se va pune automat la locul ei. In functie de numarul de tari la care le gasiti locul potrivit si de cat timp ati avut nevoie pentru acest lucru veti primi un punctaj total. Daca va descurcati bine si aveti un scor mare la finalul jocului, ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori.

Instructiuni: Folositi mouse-ul

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Spune-ti si tu parerea ta!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Harta Europei, folosindu-te de un limbaj decent, fara injuraturi! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme in gasirea sau jucarea lui.

Publicitate

Citeste si comentariile prietenilor tai!

lorena a spus 31.12.2013

imi place mult jocul am luat si un punctaj mare.multumesc

rtury a spus 31.12.2013

bhjhbij

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info